Admin Admin
| موضوع: ئهم بابهته بخوێنهوه دهت گرێنێ........ السبت نوفمبر 05, 2011 5:44 pm | |
| ئهم بابهته بخوێنهوه دهت گرێنێ........ دایکم تهنها یهک چاوی ههبوو.. زۆرم رق لێ دهبویهوه . چونکه بوو بوه جێگهی شهرمهزاری بۆ من !! له یهکێک له قوتابخانهکان کاری دهکرد بۆ دابینکردنی بژێوی ژیانمان ...رۆژێکیان من له قۆناغی سهرهتای دهم خوێند دایکم هات بۆ بینینی من زۆر ههستم به ئیحراج بوون کردن نازنم بۆ هات؟! زۆر به چاوی رقهوه لێمدهروانی بۆ رۆژی دواتر یهکێک له خوێندکارهک...ان پێ ی وتم دایکت یهک چاوی ههیه . هاهاها رۆژی دواتر منی بینی پێم پێدهکهنی دهی وت تۆ بۆچی نامریت ؟؟!! بهڵام جوابم نه دایهوه!! نهم ئهزانی چۆن جوابی بدهمهوه چی بڵیم هیچ بیری له وتهکانی من نهدهکردهوه له بهر ئهو هۆیه زۆر توره بووم زۆر ئازاری ههستی دام ... بریام دا برۆ بۆ شوێنێکی تر و ماڵ جێبێڵم زۆر به جدی خوێندم وه له سهنگافوره بۆ خوێندن وهرگێرام رۆیشتم بۆ سهنگافوره له وێ خوێندنم تهواو کرد . هاوسهریم پێک هێنا . خانوویهکم کری و وه منالێشمان بوو ، زۆر دڵخۆش بووم له ژیاندا لهگهڵمنداڵهکانمدا رۆژێک له رۆژان دایکم هات بۆ سهردانی کردنم ماوهیهکی زۆر بوو نهمی بینی بوو وه منداڵهکانم ههرگیز دایكمیان نه بینی بوو!! له بهر دهرگا راوهستا و منداڵهکانم پێ پێدهکهنین پێم وت بۆچی هاتووی بۆ ئێره منداڵهکانم دهترسێن ؟؟ ههر ئێستا لێره برۆ !!!! وهڵامی دایهوه زۆر لهسهر خۆبه هادیئیهوه وتی ببوره ههڵهی من بوو ناونیشانهکهم به ههڵه وهرگرتووه . ببوره که منداڵهکانتم ترساند رۆژێکیان نامهیهکیان له قوتابخانهوه بۆم نارد که شمولی ههموو خانهوادهکهمی دهکرد درۆم کرد له گهڵ خێزانهکهم پێم وت من بۆ ماوهی چهند رۆژێک به مهبستی کاری بازری دهرۆم سهفهر دهکهم ئێوه له ماڵهوه بن دوای کۆبوونهوهکه رۆیشتم بۆ ماڵه کۆنهکهی خۆمان که بهمنداڵی لهوێ ژیا بووم .. تهنها ههر بۆ خۆشی!! دراوسێکان پێیان وتم دایكت مردووه هیچ کاردانهوهیهکم نهبوو تهنها یهک دڵۆپ فرمێسکیشم نهرشت!! نامه یه کیان دایه دهستم که دایكم بۆ منی نوسی بوو نوسرا بوو کوری خۆشهویستم به درێژای ژیانم بیرم لای تۆ بوو ببوره که هاتم بۆ سهنگافوره بومه هۆی ترساندنی منداڵهکانت زۆر دڵخۆش بووم که بیستم هاتوووی بۆ کۆبونهوهکه بهڵام نهم توانی له سهر جێگاکهم ههلسم بێم بۆ بینینی تۆ ببوره که من چهند جارێک ببومه هوی ئیحراج کردنی تۆ له ژیانتا ئایائهزانی ... توشی رووداوێک هاتین تۆمنداڵ بویت لهو روداوهدا تۆ چاوێکت لهدهستدا ؟؟ کام دایک ئهتوانێت مندالهکهی گهروره بکات به تهنها چاوێک؟؟ لهبهر ئهم هۆکاره من چاوێکی خۆم بهخشی به تۆ وه من زۆردڵخوشم و جێگای سهربهرزیه منداڵهکهم ئهتوانێت سهیری دونیا بکات به چاوهکانی من... خۆشهویستیم بۆت ههیه دایـــــــــــــکــــت | |
|